Dønskitoppen 16 M, 1346 Gjettum +47 46050100

Lage Nettside

Gjennom oss vil dere få en nettside som er enkel å vedlikeholde, mobilvennlig og som er innholdsrik.

Gjennom oss vil dere få en nettside som er enkel å vedlikeholde, mobilvennlig og som er innholdsrik.

Kunder vil alltid lete etter den informasjonen de søker på de første sidene på eksempelvis Google. Når de finner det, er det like viktig at din forside forteller dem akkurat hva de ønsker. Gjennom forsiden skal de kunne trykke seg direkte til den informasjonen din trenger. Om det er tjenester, priser eller kontaktinformasjon.

Dagen moderne nettsider består av det som kalles “one-click frontpage”. Altså at du kun skal trenge klikke deg fra forsiden og en side til for å finne informasjonen du trenger. Det er dette de fleste firmaer trenger for sin nettside. Har du nettbutikk, eller har et firma som trenger mye dokumentasjon så blir det en mer tradisjonell side.

Gjennom at vi bygger siden din, vil du få en nettside som er fylt til randen med utvidelser som sørger for en optimalisering av siden din. Dette bidrar til at kunden får en bedre opplevelse og slipper sitte “vente” for at siden skal laste.

Alle sider lages etter hvordan firmaets fremstår utad. Det er derfor viktig at man får en god samtale før man starter for å se hva vi gjør for å møte disse kravene. Det er viktig at man finner riktig design, uten for mye programmering slik at dere selv kan vedlikeholde nettsiden.

Hvorfor er det viktig at den er enkel å vedlikeholde?

Mange firmaer som driver med nettsider, lager de slik at de selv må oppdatere dem på grunn av ekstra koding på design osv. Dette gjør at du blir sittende med høyere kostnader fordi du hele tiden må leie de inn. Husk at nettsider er et produkt som må beskyttes mot virus på samme måte som en mobiltelefon eller PC. Gjennom å bruke et av de temaene som det finnes millioner av, vil du selv kunne oppdatere og vedlikeholde nettsiden. Da har du bare kostnaden for webhotellet og domenet ditt.

Ta kontakt med oss for en prat, slik at vi kan hjelpe deg med din presentasjon på det store nettet.